Search found 168 matches

by donaldo
March 14th, 2017, 9:38 am
Forum: IPFire in General
Topic: UNBOUND : performance issues with many users while surfing the web
Replies: 58
Views: 12474

Re: UNBOUND : performance issues with many users while surfing the web

This is not normal that unbound need 2G for 60 clients. As Micheal already wrote: Double check that you have not opened port 53 for red. If this is open and has no ratelimiting, your system will be missused for dns amplification attacks. hi no the port 53 is closed. O_o i have some trouble? thanks
by donaldo
March 14th, 2017, 8:17 am
Forum: IPFire in General
Topic: UNBOUND : performance issues with many users while surfing the web
Replies: 58
Views: 12474

Re: UNBOUND : performance issues with many users while surfing the web

Hi to everybody

i have set the memory to 2048 (i have 60 user) and WOW. Now it is very fast

Compliment
Donatello
by donaldo
August 26th, 2016, 5:22 am
Forum: Development
Topic: Modify in Web proxy setting
Replies: 2
Views: 803

Re: Modify in Web proxy setting

thanks , i'm going to try

but if it is possible to modify the web interface is a good thing. ;)

bye
Donatello
by donaldo
August 25th, 2016, 9:40 am
Forum: Development
Topic: Modify in Web proxy setting
Replies: 2
Views: 803

Modify in Web proxy setting

Hi to everybody i have a request: i must modify the squid.conf for adding a line ( i must add the dns_nameservers setting ) but every time i go to the proxy setting and modify something, and save of course, i lost the line added . it is possible to add a field (example Other setting) in the Advanced...
by donaldo
November 23rd, 2015, 2:44 pm
Forum: IPFire in General
Topic: HTTPs transparent filtering
Replies: 15
Views: 5905

Re: HTTPs transparent filtering

hi some interesting article for https squid proxy transparent: http://tektab.com/2012/09/28/squid-transparent-proxy-for-https-ssl-traffic/ http://www.tectut.com/2015/08/configure-squid-as-http-and-https-transparent-proxy/ http://serverfault.com/questions/673506/squid-transparent-proxy-for-https-ssl-...
by donaldo
October 21st, 2015, 2:01 pm
Forum: IPFire in General
Topic: block a mac
Replies: 2
Views: 589

block a mac

Hi to everybody

i have a problem.

i cannot block a vmware machine. i cannot find who is (phisically :-\ )
also it do not respond to the ping and is invisible to the other pc

i think to block the mac address but not work
i do not know where is my error

please someone can help me?

thanks
by donaldo
May 7th, 2015, 2:28 pm
Forum: IPFire in General
Topic: core 89 and proxy PROBLEM
Replies: 6
Views: 1029

Re: core 89 and proxy PROBLEM

yes, it is the first thing i do.

i have also restart the ipfire but nothing change.

i have see also that, the other ipfire proxy we have, had the same problem with the core 89.

:'( :'( :'( :'( :'(
by donaldo
May 7th, 2015, 1:14 pm
Forum: IPFire in General
Topic: core 89 and proxy PROBLEM
Replies: 6
Views: 1029

Re: core 89 and proxy PROBLEM

This is a screenshot of the error
by donaldo
May 7th, 2015, 11:59 am
Forum: IPFire in General
Topic: core 89 and proxy PROBLEM
Replies: 6
Views: 1029

Re: core 89 and proxy PROBLEM

hi

the proxy is transparent.

But all work perfectly in 88.
after the 89 update there are problems :(
by donaldo
May 7th, 2015, 9:58 am
Forum: IPFire in General
Topic: core 89 and proxy PROBLEM
Replies: 6
Views: 1029

core 89 and proxy PROBLEM

Hi to everybody after update to core 89 i have a problem with proxy i have set some computer with setting the proxy in the browser for all connection (http, https, etc) now if i try to navigate to https site, like youtube or gmail, i receive a corrupted page. if i uncheck the proxy setting all work....
by donaldo
May 7th, 2015, 6:57 am
Forum: IPFire in General
Topic: no news on git
Replies: 2
Views: 512

Re: no news on git

Thankssssssss :) :) :) :) :)

now im going to watch your link
by donaldo
May 7th, 2015, 6:41 am
Forum: IPFire in General
Topic: no news on git
Replies: 2
Views: 512

no news on git

hi to everybody

there are no news in http://git.ipfire.org/?p=ipfire-2.x.git;a=shortlog;pg=0

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Please do it work ;D

Thanks
Donatello
by donaldo
April 23rd, 2015, 8:34 am
Forum: IPFire in General
Topic: 2 Proxy and a problem
Replies: 3
Views: 826

Re: 2 Proxy and a problem

Hi
Transparent proxy and subnet are the same and with the right setting

The problem is born when i have added the second gateway in the setting of the win7 client

this is a ghost in the machine :o :o :o :o
by donaldo
April 23rd, 2015, 8:01 am
Forum: IPFire in General
Topic: 2 Proxy and a problem
Replies: 3
Views: 826

2 Proxy and a problem

hi to everybody i have a strange problem in a windows 7 machine i have must set 2 gateway (10.0.0.11 and 10.0.0.12 , all ipfire servers) for use a mail server in the dmz of the 10.0.0.12 i have set the proxy in the web browser for use the first proxy (10.0.0.11 port 800) and all seen to work But whe...
by donaldo
March 24th, 2015, 1:06 pm
Forum: IPFire in General
Topic: open a port for owncloud
Replies: 21
Views: 6171

Re: open a port for owncloud

urraaaaaaaaa

after the restart of IPfire ALL WORKS finally

Thanks to everybody

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)