[SOLVED] Error 500 with Proxy Web (in Green)

General questions.
Post Reply
Cobra
Posts: 91
Joined: December 18th, 2015, 10:57 am
Contact:

[SOLVED] Error 500 with Proxy Web (in Green)

Post by Cobra » February 6th, 2019, 11:16 am

With all PCs in the Green network I have an Error 500 into a remote Apache Tomcat server.
I call the website and when I try the login, I get the error.
This in the Linux and Win PCs.

If the PC is in the Orange or Red "Area" I'm able to connect without errors.
To connect using a PC in the Green I have to disable Web Proxy.

I'm using IPFire 2.21 (x86_64) - Core Update 126.

Thanks in advance.
Last edited by Cobra on February 7th, 2019, 4:30 pm, edited 1 time in total.
Thanks in advance for your help

Where I'm working
What I'm doing

IPFire @Lab (VM)
Image

IPFire @GP
Image

Cobra
Posts: 91
Joined: December 18th, 2015, 10:57 am
Contact:

Re: Error 500 with Proxy Web (in Green)

Post by Cobra » February 7th, 2019, 9:46 am

Can someone help me, at least to understand how to diagnose the problem?

There are some websites that are blocked by the Web Proxy and on the other hand I can not disable it since it is necessary for SquidClamav, the URL Filter and Update Accelerator.
Is there a "white list" so that these sites are not managed by the web proxy?

Thanks again.

I'm working with IPFire 2.21 (x86_64) - Core Update 127
Thanks in advance for your help

Where I'm working
What I'm doing

IPFire @Lab (VM)
Image

IPFire @GP
Image

User avatar
otadr
Posts: 3
Joined: June 30th, 2012, 9:03 am
Location: Czech republic
Contact:

Re: Error 500 with Proxy Web (in Green)

Post by otadr » February 7th, 2019, 10:30 am

After updating to "127"
a functional proxy has ceased
or bad transmission for http
https better response
the release version worked without any problems

I have procrastinated the proxy shut down and so functional

Cobra
Posts: 91
Joined: December 18th, 2015, 10:57 am
Contact:

Re: Error 500 with Proxy Web (in Green)

Post by Cobra » February 7th, 2019, 4:30 pm

I've investigated and my problem is related to SquidClamAV.
So I've tried modifying squidclamav.conf and it is solved
Thanks in advance for your help

Where I'm working
What I'm doing

IPFire @Lab (VM)
Image

IPFire @GP
Image

User avatar
otadr
Posts: 3
Joined: June 30th, 2012, 9:03 am
Location: Czech republic
Contact:

Re: [SOLVED] Error 500 with Proxy Web (in Green)

Post by otadr » February 8th, 2019, 3:10 pm

My problem after updating "127"
is with http: //
do not go with transparent proxies
https: // is functional

I initially tried to turn off the proxy

Now I find out if I turn on proxy without transparent mode http: // is functional

So the problem is only in transparent mode

(pre-upgrade configuration was working)

I'm sorry to use google.translate

Post Reply