Core Update 99 Testing Thread

Help on building IPFire & Feature Requests
Post Reply
Frank.M
Posts: 520
Joined: September 13th, 2013, 6:26 am
Contact:

Core Update 99 Testing Thread

Post by Frank.M » March 3rd, 2016, 4:12 pm

Update from v98 to v99 works fine on my testing ipfire (vbox).
Image

RedneckMother
Posts: 94
Joined: June 21st, 2014, 1:34 am
Location: USA

Re: Core Update 99 Testing Thread

Post by RedneckMother » March 4th, 2016, 7:35 pm

Updated v98 to v99 more than 26 hours ago - rock solid.

axel2078
Posts: 294
Joined: January 30th, 2013, 3:53 am
Location: IL, USA

Re: Core Update 99 Testing Thread

Post by axel2078 » March 4th, 2016, 8:56 pm

Been working fine for me so far.

satbeppo
Posts: 65
Joined: August 12th, 2009, 8:54 am
Location: Hespe

Re: Core Update 99 Testing Thread

Post by satbeppo » March 5th, 2016, 11:42 am

No Problems :)

doc
Posts: 153
Joined: June 5th, 2014, 12:33 pm
Location: Hannover

Re: Core Update 99 Testing Thread

Post by doc » March 6th, 2016, 1:08 am

During update the SSH connection got lost.
Was not able to reboot IPFire then, cause the web interface is not exposed to red in my setup.
Fortunately someone was in the remote office and the web interface was reachable on green from the inside to reboot.
So be warned, you might get locked out, if your are outside and SSH is your only connection.
Image

User avatar
Arne.F
Core Developer
Core Developer
Posts: 8522
Joined: May 7th, 2006, 8:57 am
Location: BS <-> NDH
Contact:

Re: Core Update 99 Testing Thread

Post by Arne.F » March 6th, 2016, 6:21 am

The ssh connection loss and the WebIf restart is normal but normal you can reconnect direct after the connection loss.
Arne

Support the project on the donation!

Image

Image

Image
PS: I will not answer support questions via email and ignore IPFire related messages on my non IPFire.org mail addresses.

User avatar
lucifercipher
Posts: 258
Joined: April 1st, 2014, 7:54 pm
Location: Earth, Moon & Mars

Re: Core Update 99 Testing Thread

Post by lucifercipher » March 6th, 2016, 10:30 am

Updated to core99 on live production firewalls. No issues ! Thanks guys for the urgent release specially the core team!

User avatar
Roberto Peña
Posts: 761
Joined: July 16th, 2014, 3:56 pm
Location: Bilbao (España)
Contact:

Re: Core Update 99 Testing Thread

Post by Roberto Peña » March 6th, 2016, 11:45 am

Updated three machines with no apparent problems.

Greetings.
Image
Image

╔════════════════════════════════════════════════╗
Donate to improve IPFire: https://www.ipfire.org/donate
╚════════════════════════════════════════════════╝

Hellfire
Posts: 697
Joined: November 8th, 2015, 8:54 am

Re: Core Update 99 Testing Thread

Post by Hellfire » March 6th, 2016, 8:14 pm

Same here - update from 98 to 99 w/o any issues.

Thanks for this update!
Image

DJ-Melo
Posts: 678
Joined: July 8th, 2014, 7:12 am

Re: Core Update 99 Testing Thread

Post by DJ-Melo » March 7th, 2016, 7:36 am

99 works correct thx.

User avatar
H&M
Posts: 471
Joined: May 29th, 2014, 9:38 pm
Location: Europe

Re: Core Update 99 Testing Thread

Post by H&M » March 11th, 2016, 1:10 pm

Hi,

2 Machines updated from 97 to 99 from console - all ok!
Another 2 machines updated from 98 to 99 using ssh - lost connection to them but no problems encountered after reconnect. All seems OK

One thing noticed: several (4-5) UDP connections from 127.0.0.1 to 127.0.0.1 port 53 are always up.

No other things noticed.

Best,
H&M

Post Reply